El Manresa FS suma el primer punt de la segona fase en un matx espectacular contra el Martorell (7-7)

El partit ha tingut alternatives en el marcador, gols en els últims instants, expulsions i gols brillants

18 d'abril del 2021
Actualitzat a les 10:29h
El Manresa FS i el Sala 5 Martorell han ofert un partit espectacular aquest dissabte al parquet del Pujolet, que ha acabat en un empat golejador de 7-7. Primera meitat en què els dos equips han jugat de tu a tu. En una acció molt elaborada, Pau Albacete ha encetat el marcador. Una gran recació manresana ha fet donar la volta al partit amb tres gols. Amb aquest resultat favorable, ha estat expulsat el visitant Cristian per dirigir-se insistentment a una persona de la graderia. Amb el joc en superioritat, el Manresa no ha marcat i els dos equips han arribat al descans amb el parcial de 3 gols a 1.

A la segona part, només començar, una greu errada defensiva ha suposat el segon gol visitant. Això ha fet entrar al partit als martorellencs que en cinc minuts han aconseguit quatre gols davant d'un Manresa que ho ha passat molt malament en aquells instants.

Poc després i quan més estava dominant el Manresa FS, ha arribat el sisè gol visitant, i és en aquest moment quan semblava que el partit estava donat i beneït però no ha estat així. El Manresa ha començat a jugar immediatament amb el sistema de porter jugador i en tres minuts ha empatat el partit a sis gols, primer Asis, i després Josan amb dos gols calcats de tir exterior

Gerro d'aigua freda al cap d'una estona amb un gran gol de Oussama que podria ser definitiu a dos minuts per al final, però l'expulsió de Ramon per entrar per darrera a un manresà evitant un contracop ha suposat que amb superioritat de cinc contra tres, Asis empatés el partit. Els visitants han tingut l'última oportunitat, però no ha fructifitat.

Primer punt per als manresans en aquesta segona fase, un punt que dona regust a victòria tenint en compte el desenllaç del partit, però que segueix deixant l'objectiu de la copa a 5 punts. El proper partit no serà fins d'aquí dues setmanes al Pujolet contra el Calvià.

Manresa FS 7: Adil, Eric, Josan, Asis, Manu. Noguera, Santa, Nil, Pep Costa, Muñoz, Gerard i Aleix.

Sala 5 Martorell 7: Alex, Pablo, Oussama, Pau Albacete, Toni. Husse, Melik, Aaron, Cristian, Fouad, Ramon i Javier.

Àrbitres: Jonatan Espino i Ismael Rufas.

Gols: 0-1 Pau Albacete 10, 1-1 Josan 14, 2-1 Asis 15, 3-1 Asis 18, 3-2 Fouad 21, 3-3 Oussama 23, 3-4 Oussama 25, 3-5 Ramon 26, 3-6 Fouad 33, 4-6 Asis 33, 5-6 Josan 33, 6-6 Josan 35, 6-7 Oussama 38, 7-7 Asis 40.