Pedro Martínez: «Hem estat a prop del nostre màxim»

"Al començament de temporada l'objectiu era la permanència i ara estem en una altra història" ha recordat l'entrenador del BAXI Manresa

Pedro Martínez en una imatge d'arxiu
Pedro Martínez en una imatge d'arxiu | BàsquetManresa
17 d'abril del 2021
Actualitzat a les 22:08h
L'entrenador del BAXI Manresa, Pedro Martínez, va demanar als seus jugadors a la prèvia contra el Barça donar el màxim de les seves possibilitats sense mirar ni el marcador ni l'equip que hi havia davant. Un cop disputat el partit, els bagencs han complert aquest objectiu segons ha explicat el mateix Martínez a la sala de premsa. La única llacuna que ha trobat el tècnic ha estat l'entrada del tercer quart on ha els faltat ritme. "Però després hem tornat i els objectius que ens havíem plantejat han sortit bé. Tinc la sensació que hem estat a prop del nostre màxim", ha valorat. Tot i que millorar partit rere partit continua sent la filosofia a seguir, Martínez no vol "passar-se de crític". 

Dos triples amb 87-80 al marcador haguessin pogut acostar més el BAXI Manresa al marcador. Martínez no creu que en cas d'entrar el Barça hagués pogut notar algun tipus de por. Però sí que els hauria generat incomoditat. 

Entrar al playoff no és cap obsessió per Martínez. La idea és guanyar el màxim de partits i quedar el més amunt possible. "Si som setens, perfecte. Si som vuitens, també. Si és novè, bé... Al començament de temporada l'objectiu era la permanència i ara estem en una altra història", ha recordat el tècnic del BAXI Manresa. 

Makay Mason s'ha mostrat satisfet per haver plantat cara davant un rival del nivell del Futbol Club Barcelona.

Arxivat a