El BAXI Manresa viatja al Palau Blaugrana fidel al seu estil

Els bagencs només han guanyat dos cops a can Barça

Eulis Báez durant el Barça - BAXI Manresa de la temporada passada
Eulis Báez durant el Barça - BAXI Manresa de la temporada passada | V. Salgado
16 d'abril del 2021
Actualitzat a les 20:46h
L'alegria al món de l'esport professional és efímera. Sense massa temps per gaudir de la victòria contra el Casademont Saragossa, el BAXI Manresa afronta el partit més difícil del que li queda fins a final de temporada davant el Barça (dissabte, 18.00h). Vèncer al Palau Blaugrana és una tasca molt complicada que l'equip bagenc només ha aconseguit en dues ocasions. Aquesta temporada només el València i el Real Madrid hi han aconseguit la victòria. 

Matt Janning, Dani Pérez i Jonathan Tabu seran un cop més baixa. Pedro Martínez estarà molt pendent de jugadors que ja arrossegaven problemes físics anteriors al duel del passat dijous contra el Casademont Saragossa (Eulis Báez, Guillem Jou i Juan Pablo Vaulet) i també de Frankie Ferrari. El base té dolor a un dels seus peus i no ha entrenat aquest divendres. Tot i això, es compta que l'italoamericà podrà actuar al Palau Blaugrana. 

Pedro Martínez continua fidel al seu discurs i es centra únicament en el seu equip. Demana als seus jugadors que no estiguin pendents ni del marcador ni de qui tenen davant i que siguin coherents amb allò que entrenen durant la setmana. 

El Barça és el segon classificat de la lliga Endesa. Si no hi ha cap daltabaix aquesta serà la posició final de l'equip de Sarunas Jasikevicus a la fase regular. La derrota contra el Real Madrid ha deixat els blaugrana a tres victòries de la primera plaça. Per darrera, qui tenen més a prop és el Tenerife amb prou marge com per viure tranquils aquest tram final. 

Equips grans com el Barça són sempre una incògnita per saber quins jugadors entraran a la convocatòria i quins seran descarats. I més, a la setmana prèvia a l'inici del playoff de l'Eurolliga. Però jugui qui jugui són sempre jugadors d'una gran qualitat. Inclòs un Pau Gasol que ha tornat a jugar dos anys després. El pivot de Sant Boi de Llobregat és encara lluny del seu millor moment de forma però conserva la seva visió de joc. Dimecres passat, a Las Palmas, ja va repartir tres assistències. 

Jordi Aliaga, Jorge Martínez Fernández i David Sánchez Benito han estat designats per arbitrar el partit. 
Arxivat a