Futbol Sala

El Manresa FS apura les últimes opcions d'entrar a la copa dissabte contra el Sala 5 Martorell

Els manresans encara no han sumat cap punt a la segona fase de la lliga

per Redacció , 16 d'abril de 2021 a les 15:46 |
Aquest dissabte a 1/4 de 7 de la tarda al Pujolet arriba el derbi clàssic intercomarcal de futbol sala entre el Manresa FS i el Sala 5 Martorell. El Manresa FS no ha puntuat encara en aquesta segona fase i l'equip del Baix Llobregat té cinc punts més que els manresans i es troba en posició de copa del rei. El Manresa FS es vuitè amb 35 punts i ha de guanyar per no perdre les seves últimes opcions de fer alguna cosa en aquesta fase decisiva de la lliga.

Sala 5 ha entrat en aquesta fase com a segon classificat del seu subgrup i de tres partits jugats en aquesta segona part de la lliga, n'ha guanyat un, dissabte passat davant el Natació Sabadell, i n'ha empatat dos, amb Barceloneta i Mataró. El conjunt del Llobregat també s'hi juga molt de cara intentar optar a les dues primeres places de play off d'ascens.


El conjunt manresà pot disposar de tota la plantilla de cara a intentar sumar els tres punts i rentar la cara davant un Martorell ple de jugadors que han desfilat per l'equip manresà en diverses etapes com Fouad, Ousama, Pau Albacete, Aaron o bé el propi Sergio Arriero, tot i que aquest últim es baixa per al partit.

 

Participació