Pedro Martínez: «Ha estat un partit molt exigent»

El tècnic del Casademont Saragossa, Sergio Hernández, creu que el BAXI Manresa té més clares les idees de joc

Pedro Martínez durant la roda de premsa després del partit
Pedro Martínez durant la roda de premsa després del partit | BàsquetMartínez
16 d'abril del 2021
Actualitzat a les 8:35h

L'entrenador del BAXI Manresa, Pedro Martínez, va començar la roda de premsa posterior al partit contra el Casademont Saragossa amb un record per a Matt Janning, al seu país per problemes personals. Posteriorment, el tècnic va mostrar la seva alegria per una victòria en un partit que va ser "molt exigent". El tècnic va afegir que "ens han dut al límit i ens ha costat defensar els seus homes petits. Però en atac hem estat bé jugant amb bastanta decisió".

El darrer quart és el que va dictar sentència amb accions de mèrit com rebots ofensius de Guillem Jou i Scott Eatherton i penetracions de Frankie Ferrari i Makay Mason. Aquesta quantitat de jugadores que aporten en moments importants. És una de les principals forces d'aquest BAXI Manresa. Pedro Martínez ho va exemplificar en dos jugador com Rafa Martínez i Yankuba Sima. "Avui han fet un bon partit. No esperem que cada dia facin el mateix però sí que tinguin la predisposició a fer-ho", va reblar.

Juan Pablo Vaulet va ser un altre dels protagonistes de la nit. L'argentí es va fracturar la mandíbula dilluns, va ser operat dimecres i ja va estar disponible per enfrontar-se al Casademont Saragossa. El seu entrenador va explicar que inicialment ni volia operar-se o, com a mínim, retardar la intervenció. "Té molt de mèrit. L'operació no era greu però a ningú li agradaria que li fessin. Vam estar un moment que no sabíem com aniria. Però el metge va deixar la decisió a mans del jugador", va dir Martínez.  Vaulet no s'ho va pensar ni dos segons.

Yankuba Sima ha guanyat es en l'equip les darreres jornades. El pivot va veure un BAXI Manresa que va anar de menys a més durant el quaranta minuts. Sobre el seu rol a l'equip, el gironí pensa que "la temporada és llarga i treballo al màxim per aprofitar les oportunitats. Estic en un bon moment i treballaré al màxim per seguir al mateix nivell o millor". Sima podria enfrontar-se aquest dissabte a Pau Gasol. El pivot no nega que li faci certa gràcia jugar contra un jugador d'aquest nivell i que "serà especial enfrontar-se a una llegenda com el Pau Gasol". 

Sergio Hernández creu que el BAXI Manresa té més clares les idees de joc

L'entrenador del Casademont Saragossa, Sergio Hernández, va explicar que el BAXI Manresa està més en forma que el seu equip. "Han madurat el joc al llarg del partit i demostren tenir unes idees, almenys en l'aspecte conceptual, més clares que nosaltres", va comentar Hernández. 

Després de la derrota al Nou Congost, l'objectiu del Casademont Saragossa passa per assegurar la seva continuïtat a l'ACB. Al BAXI Manresa encara li veu opcions de ser al playoff.

Arxivat a