Joves talents del Conservatori de Música de Manresa, en concert aquest diumenge al Kursaal

En aquesta 8a edició hi participaran una vintena d'alumnes del centre d'entre 13 i 16 anys escollits en un concurs intern

Concurs intern al Conservatori
Concurs intern al Conservatori | MEES
Redacció
15 d'abril del 2021
Actualitzat a les 14:23h
La Sala Petita del Kursaal acull aquest diumenge, 18 d'abril a les 12h del migdia, la vuitena edició del concert Joves Talents del Conservatori amb la participació d'una quinzena de joves alumnes del Conservatori de Música de Manresa, d'entre 13 i 16 anys. Aquests joves van ser els guanyadors del concurs intern que va convocar el centre a finals de març al mateix Conservatori de Música de Manresa. Al concert tocaran la peça que van interpretar el dia del concurs i consta d'una dotzena d'intervencions, la majoria amb instrument solista acompanyat amb piano, però també hi ha un trio de guitarres o un trio de dues violes amb violoncel.

Els guanyadors de l'edició d'enguany i que actuaran diumenge al Kursaal són: Aniol Cirera (violoncel), Daniel Picón i Bruna Basas (viola), June Palomares (piano), Sergi Jódar (marimba), Lleïr Vila (trompeta), Xavier Peramiquel (violí), Dongli Toni (piano), Adrià Balcells (saxòfon), Cesc Castaño i Biel Comas (guitarra), Pol Heras (oboè), Nil Moreno (contrabaix), Mireia Moltó (piano), Teo Gallego (piano) i Cèlia Roca (violoncel). Lluïsa Vinyes farà l'acompanyament al piano.

Les entrades tenen un preu de 8 euros (6 per als menors de 25 anys, majors de 65 i amb carnets d'escoles de música i Galliner) i es poden comprar a les taquilles, per telèfon (938723636) i per internet.