El PDECat Bages organitza la cinquena edició del concurs de microrelats de la Diada de Sant Jordi

El concurs consisteix en escriure un relat inspirat en la Diada de Sant Jordi, però sense excedir dels 420 caràcters

Redacció
15 d'abril del 2021
Actualitzat a les 11:40h
Al voltant de la Diada de Sant Jordi, el PDECat Bages torna a organitzar un concurs de microrelats, enguany la cinquena edició i sota el títol de #microdrac2021.  

El concurs consisteix en escriure un relat inspirat en la Diada de Sant Jordi, però sense excedir dels 420 caràcters, i sempre sent obres originals i inèdites escrites en català. La xarxa social principal on s'aniran publicant els microrelats rebuts i s'anunciarà el guanyador, serà a la pàgina de Facebook del PDECat Bages, encara que també es publicarà a la resta de xarxes socials, com a Twitter i Instagram. 

En aquesta ocasió, hi haurà una única categoria, podent-hi participar totes les persones a partir de 14 anys, i hi haurà un premi per al guanyador/a. El termini per a la participació en el concurs comença divendres, 16 d'abril i finalitza el 23 d'abril (inclòs). 

Tothom que hi vulgui participar ha de fer arribar el microrelat, amb un títol i les dades de contacte al correu electrònic: bages@partitdemocrata.cat. La comunicació pública del guanyador/a es farà el divendres, 30 d'abril de 2021, a través de les diferents xarxes socials del PDECat Bages. 

Per a més informació, es poden consultar les bases del concurs mitjançant aquest enllaç.