La dona assassinada a Manresa aquest dimecres era treballadora de l'Alberg de Manresa

El conseller Chakir El Homrani participarà al minut de silencia que es portarà a terme a la plaça Major

El conseller d'Afers Socials, Chackir El Homrani
El conseller d'Afers Socials, Chackir El Homrani | ACN
Redacció
15 d'abril del 2021
Actualitzat a les 16:09h
Jordina MP, la dona assassinada aquest dimecres, presumptament a mans de la seva exparella, era una treballadora del Departament d'Afers Social de la Generalitat a Manresa, segons ha informat la Conselleria de Treball, Afers Social i Famílies. Concretament treballava de tècnica a l'Alberg del Carme.

El seu titular, Chakir El Homrani, ha condemnat l'assassinat masclista d'aquest dimecres a Manresa. Segons informa la Conselleria, la víctima era treballadora del Departament d'Afers Socials. El Homrani ha expressat el seu condol i solidaritat amb la família de la víctima, així com als seus companys de feina. El conseller ha afirmat que la mort per violència masclista d'una altra dona és un fet que "no es pot tolerar com a societat" i ha destacat que el Govern treballa "cada dia per prevenir i lluitar perquès les dones puguin viure lliures i sense ser ni sentir-se amenaçades per la violència masclista".

El conseller ha afirmat que per eradicar aquesta xacra "cal el compromís de tothom" i la determinació per canviar aquesta realitat.

En record a la víctima i com a mostra de rebuig, aquest dijous al migdia es farà un minut de silenci a l'entrada de totes les seus del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de tot el territori. A més, El Homrani participarà al que es farà a la Plaça Major de Manresa.