Cop al tràfic internacional de marihuana amb entrada en una nau del polígon de Bufalvent i 6 detencions

Forma part del dispositiu contra una organització criminal que ha consistit en 23 entrades i una cinquantena de detencions a tot el país i a Astúries

Dispositiu dels Mossos d'Esquadra al carrer Esteve Terrades del polígon de Bufalvent
Dispositiu dels Mossos d'Esquadra al carrer Esteve Terrades del polígon de Bufalvent | Pere Fontanals
Redacció
14 d'abril del 2021
Actualitzat a les 16:02h
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres almenys una cinquantena de persones en el dispositiu contra una organització criminal dedicada al tràfic internacional de marihuana i que també feia blanqueig de capitals, segons informa el cos policial.

En el marc d'aquest dispositiu, des de ben d'hora d'aquest dimecres, efectius dels Mossos d'Esquadra han entrat en una nau al polígon de Bufalvent de Manresa, al carrer Esteve Terrades 35, on han trobat unes 3.000 plantes de marihuana i han practicat 6 detencions.

Es tracta d'una operació conjunta de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos i la Policia Nacional, que han fet 23 entrades a Barcelona i en poblacions de l'àrea metropolitana i el Camp de Tarragona. També s'han fet entrades a Astúries. Els cossos policials han desplegat a primera hora d'aquest dimecres un dispositiu contra l'organització, en la que és la major operació feta mai a l'Estat contra una organització criminal d'origen xinès.