L'Ajuntament de Fonollosa rehabilita l'habitatge de l'antiga Fàbrica i el posa a lloguer accessible

L'any passat ja es va llogar la casa de les Escoles de Camps, que també va ser prèviament rehabilitada pel consistori

Habitatge a l'antiga Fàbrica de Fonollosa
Habitatge a l'antiga Fàbrica de Fonollosa | AjFnll
Redacció
14 d'abril del 2021
Actualitzat a les 20:07h
L'Ajuntament de Fonollosa dona per acabada la rehabilitació de l'habitatge de l'antiga Fàbrica, amb una inversió total de 62.000€, i el posa a lloguer a un preu accessible amb un contracte de 5 anys, prorrogable. Totes aquelles persones interessades poden presentar les seves sol·licituds fins el 13 de maig. Qualsevol ciutadà pot sol·licitar el lloguer d'aquest nou habitatge tot i que es valoraran positivament les peticions de famílies amb fills, amb necessitats socials, o que aportin un valor afegit al municipi al voler desenvolupar algun tipus d'activitat econòmica, social o artística. 

L'edifici consta d'una superfície construïda de 106,60m2 i una superfície útil de 92'60m2, dues places de pàrquing, una cuina-menjador, quatre habitacions, una cambra higiènica i també té sistemes energètics sostenibles, com plaques fotovoltaiques per l'aigua calenta sanitària i estufa de pellet per escalfar. 

L'any passat ja es va llogar la casa de les Escoles de Camps, que també va ser prèviament rehabilitada pel consistori i, segons l'alcalde de Fonollosa, Eloi Hernàndez, "les polítiques d'habitatge són una prioritat per nosaltres, les estem tirant endavant des de l'Ajuntament per primera vegada i volem crear les condicions per tal que la gent jove es pugui quedar a viure al poble o hi pugui venir a desenvolupar el seu projecte de vida". En aquest sentit Hernàndez destaca que "a més a més d'aquests dos nous habitatges generats des del propi Ajuntament, en aquests moments estem valorant les sol·licituds d'ajudes per rehabilitació d'habitatges que vam convocar a principis d'any".

Es poden consultar les bases de l'habitatge de l'antiga fàbrica, amb tota la informació i característiques de la casa a aquest enllaç.