Escena

La Verbena de Sant Joan acollirà dissabte l'obra «Perduts» de Ramon Madaula

Amb la participació dels actors Jordi Coromina i Òscar Intente

per Redacció , 14 d'abril de 2021 a les 13:53 |
«Perduts» arribarà dissabte a Sant Joan de Vilatorrada | Promocional
L'Ateneu de la Verbena de Sant Joan de Vilatorrada acollirà aquest dissabte a les 8 del vespre l'obra de teatre Perduts de Ramón Madaula, que, a més, dirigeix ell mateix, amb els actors Jordi Coromina i Òscar Intente.

Perduts és el sainet de dos bons homes que tenint-ho tot, estan a punt de perdre-ho tot. Ramon Madaula escriu i dirigeix Perduts, una comèdia basada en fets reals sobre l'amistat entre dos pares família i companys de feina parla de la inconsistència i l'estupidesa del homes en les relacions sentimentals. Estrenada al Teatre Aquitània de Barcelona el 13 de setembre del 2018, va estar mig any en cartellera i, en aquest any, s'ha representat a una dotzena de teatres arreu de Catalunya amb el mateix èxit de públic i de crítica.


Sinopsi

Joan i el Lluís, companys de feina i amics, cada dia dinen al mateix restaurant de menús. Han arribat a la quarantena amb tot el que consideren indispensable per gaudir d'una vida plena i ordenada parella sòlida, fills, feina estable, salut, una casa agradable…Per fi han assolit la confortabilitat anhelada durant anys. Podríem dir que són dos homes força afortunats. Però, les seves vides comencen a caure en una perillosa inèrcia, dins seu sonen cants de sirena que no saben com aplacar, sempre en volem més Un dia inicien una conversa sense retorn. No hi ha un full de ruta per les coses importants.


El que comença com un joc innocent, es converteix en un embolic de dimensions inimaginables i és tan fàcil perdre't.

 

Participació