Detingut per desobediència i resistència i denunciat per tinença de drogues i saltar-se el confinament

Els fets han passat aquesta mitjanit de dimarts a dimecres al barri manresà de Vic-Remei

Redacció
14 d'abril del 2021
Actualitzat a les 11:02h
Agents de la Policia Local de Manresa han detingut aquesta mitjanit de dimarts a dimecres un veí de Manresa de 19 anys, amb diversos antecedents, a qui se l'investiga per un presumpte delicte de desobediència i resistència a agents de l'autoritat.

Els fets van ocórrer vora les dotze, quan els agents van veure un home que caminava pel carrer de Bonsuccés, saltant-se el confinament nocturn. Quan els policies es van adreçar a ell per demanar-li el motiu de saltar-se el toc queda, l'home va fugir corrents direcció a la carretera de Vic. Diverses patrulles van participar en la persecució que es va perllongar fins a la plaça de Sant Ignasi on va poder ser interceptat, oferint resistència activa i intentant fugir novament, fins que va poder ser reduït i emmanillat. En l'escorcoll posterior a la detenció se li van trobar quatre embolcalls amb monodosi de drogues: dues que contenien marihuana i dues que contenien haixix.

El detingut, a qui se l'imputa un delicte de desobediència i resistència, també va ser denunciat per saltar-se el confinament nocturn i per infraccions relacionades amb la tinença de drogues il·legals.