Asfaltatge

Súria promou treballs d'asfaltatge en diferents punts i trams del nucli urbà

Les actuacions s'han iniciat aquest dimarts amb l'asfaltatge del nou pàrquing de Cal Reguant i de la cruïlla entre el carrer d'Ernest Solvay i l'avinguda de l'Ajuntament

per Redacció , 14 d'abril de 2021 a les 10:16 |
Treballs d'asfaltatge a la cruïlla entre el carrer d'Ernest Solvay i l'avinguda de l'Ajuntament | AjSú
L'Ajuntament de Súria ha promogut treballs d'asfaltatge en diferents punts i trams del nucli urbà per tal de millorar-ne la mobilitat i resoldre problemàtiques que podien complicar la circulació de vehicles. Una de les conseqüències d'aquests treballs, que es desenvoluparan al llarg d'aquesta setmana, serà un tall de circulació a la carretera de Sant Salvador, entre el carrer de Sant Antoni Maria Claret i la plaça de l'Oliver, al barri del Poble Vell.

Aquestes actuacions s'han iniciat aquest dimarts 13 d'abril amb l'asfaltatge del nou pàrquing de Cal Reguant i de la cruïlla entre el carrer d'Ernest Solvay i l'avinguda de l'Ajuntament.


Els altres punts i trams afectats pels treballs d'asfaltatge que es portaran a terme aquesta setmana són els següents:

- Cruïlla de la carretera de la Mina i la carretera de Balsareny.

- Tram de la carretera de Sant Salvador entre el carrer de Sant Antoni Maria Claret i la plaça de l'Oliver.
- Cruïlla del carrer del Roser i l'accés al Cementiri Municipal.
- Reparació dels passos de vianants de la carretera de Sant Salvador.

Aquestes obres han estat impulsades per l'àrea municipal de Via Pública, i el seu desenvolupament és a càrrec de l'empresa Pasquina SA. Posteriorment es portarà a terme el repintat de les zones asfaltades.

El desenvolupament d'aquests treballs obligarà a tallar el trànsit de vehicles pels punts i trams afectats. Mentre es porti a terme l'asfaltatge a la carretera de Sant Salvador, l'accés al barri del Poble Vell s'haurà de fer pel trencall de la carretera de Castelladral. La senyalització de les afectacions de trànsit és a càrrec de la Policia Local.

L'Ajuntament demana comprensió per les molèsties que pugui generar aquesta actuació, necessària per al bon manteniment dels espais públics afectats.

 

Participació