La Casa Lluvià acull l'exposició dels Premis AJAC XII (Joves Arquitectes de Catalunya)

La mostra es podrà visitar fins el 15 de maig de dijous a dissabte a la tarda

Festa de lliurament dels premis AJAC XI
Festa de lliurament dels premis AJAC XI | COAC
Redacció
14 d'abril del 2021
Actualitzat a les 9:49h
La sala d'exposicions de la Casa Lluvià acull fins el 15 de maig l'exposició dels Premis AJAC XII, que reuneix els 25 projectes guardonats en la darrera edició. El disseny i producció de la mostra ha anat a càrrec de les arquitectes Aida Adcock i Íngrid Bru, guanyadores del concurs convocat en paral·lel als mateixos premis. 

Dels guardonats destaquen sota el nom Estructures domestiques(ticables) una sèrie de combinacions i disposicions d'una escala, pinces i cintes composen l'estructura de suport de les propostes guanyadores dels guardons. 

Els Premis de l'Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya, que enguany celebren els 25 anys de trajectòria, se celebren biennalment des de 1996. Els guardons alternen la convocatòria d'aquests amb un any sencer en què l'agrupació es dedica a fer difusió dels guanyadors mitjançant la publicació de les propostes premiades, una exposició itinerant arreu del territori i les jornades Inexperiències, on els equips premiats tenen l'oportunitat d'explicar el seu treball davant el públic i generar debat. 

Com a novetat en les últimes bases dels guardons s'ha apostat per l'accessibilitat, la sostenibilitat (de la mà d'un premi especial ofert per l'agrupació AUS), i posat en valor els drets laborals dels joves arquitectes. 

Consultar els premis

La mostra es podrà visitar de dijous a dissabte de 18 a 20.00 h, seguint totes les mesures d'higiene i seguretat d'acord amb la normativa sanitària vigent.