Joventut

L'Oficina Jove del Bages acollirà la novena edició de l'Oficina artística del 14 al 21 d'abril

La iniciativa s'emmarca dins dels actes de la 29a Fira de l'Estudiant

per Redacció , 13 d'abril de 2021 a les 15:58 |
L'Oficina Jove del Bages acollirà, del 14 al 21 d'abril, la novena edició de l'Oficina artística, un projecte que té per objectiu promoure els estudis artístics entre les persones joves.

Una de les activitats que es durà a terme és la xerrada Inspira't. Inspira'ns. Un camí de vida a càrrec de Natxo Tarrés i Rita Farré. La sessió, que es realitzarà en format virtual, tindrà lloc el pròxim dijous 15 d'abril a les 12 h. La xerrada té l'objectiu d'apropar la música com a disciplina artística als assistents, tot apropant l'experiència i les vivències dels professionals. Així mateix, donar a conèixer les diferents sortides professionals a persones que es vulguin dedicar a aquest ram. 


Artistaca_ment

Una altra de les activitats programades és l'exposició Artistaca_ment, que es podrà veure del 14 al 21 d'abril a l'Espai Jove Joan Amades. La mostra compta amb materials dels artistes participants en la xerrada, en el marc de l'espai Expressart.


Tot i que les activitats estan adreçades especialment a l'alumnat que cursa batxillerat o qualsevol modalitat d'estudis artístics de la comarca del Bages, hi pot participar qualsevol persona que hi estigui interessada.

Inscripcions i més informació

Les persones interessades a assistir a la xerrada, poden inscriure's a través del formulari que trobaran a la pàgina web de la Fira de l'Estudiant. Per a més informació, podeu consultar la pàgina web de la Fira de l'Estudiant o bé contactar amb l'Oficina Jove del Bages a través del correu electrònic bages@oficinajove.cat o trucant al telèfon 676 66 41 42.

Vuit edicions de l'Oficina artística

Cada edició de l'Oficina artística ha comptat amb una xerrada d'una disciplina diferent, que s'ha dut a terme sempre en el mateix format: un artista consolidat que ha aconseguit desenvolupar la seva disciplina professionalment i un artista emergent. Els artistes convidats en les edicions anteriors provenien del món de la il·lustració (Joan Turu, Quim Moya, Valentí Gubianas), de la fotografia (Oriol Segon), de la moda (Miriam Ponsa), del teatre (Pepo Flores) i del cinema (Xavier Miralles).

 

Participació