Les waterpolistes del CN Sabadell B ofereixen un recital golejador en la seva visita al CN Minorisa (5-18)

Les vallesanes es van mostrar com un equip amb molt futur, però ja amb jugadores d'una realitat contrastada

El CN Minorisa no va poder aguantar el CN Sabadell B
El CN Minorisa no va poder aguantar el CN Sabadell B | Simón Noguera
11 d'abril del 2021
Actualitzat a les 12:00h
Res no van poder fer les jugadores del CN Minoria per aturar l'allau golejador de les B del CN Sabadell aquest dissabte, que es van mostrar com un equip amb molt futur, però ja amb jugadores d'una realitat contrastada, com demostra el 5-18 final.

També van pagar les manresanes desaprofitar ocasions de gol tan clares com quatre penes màximes que no van convertir en gol. Això, però, no desmereix el seu treball davant un equip superior, amb jugadores que en un futur immediat seran a l'elit del waterpolo femení.

La igualtat en el marcador va durar molt poc. Al gol inicial vallesà van respondre les amfitriones amb un altre de J. César en superioritat. Després d'aquest empat momentani, en el temps que les manresanes aconseguien dos gols, obra de la mateixa J. César i de MY. Fernàndez, les sabadellenques ja en tenien set. El segon quart va ser de treva i es va tancar amb un empat a un gol, el de casa obra de G. Vadillo.

Al tercer quart, va arribar un contundent 1-7 que feia mal a la moral de les minoristes, que, malgrat disposar de quatre penals, només en van anotar un, obra de G. Vadillo. Així, amb un contundent 5-15, s'afrontaven als darrers vuit minuts de joc. L'hemorràgia de gols encaixats va disminuir, i el parcial va ser de 0-3, fins al 5-18, amb una altra pena màxima desaprofitada per les de J. López.

CN Minorisa: M. Sala, R. Solernou, M. Fargas, A. Toribio, H. Vicente, IK. Bianco, MY. Fernàndez 2, J. César 2, G. Vadillo 1, I. Peirón i J. Peirón.

CN Sabadell B: M. Carrasco, L. Calvet 1, J. Casado 4, M. Serrano 4, A. Muñoz 2, A. Prats 1, N. Morales 1, MC. Només, M. Lainez, M. Bonet 2, A. Julián 1, L. Maroto 2, M. Vallés.

Arbitratge a càrrec d'A. Suárez i M. Canela. Van assenyalar vuit exclusions i un penal a jugadores manresanes per set exclusions i sis penals a les visitants.

Parcials: 3-7, 1-1, 1-7, 0-3.