Pulmon Beatbox arriba a Navarcles amb l'espectacle «Flow (My Hip Hop Story)»

Aquest dissabte al Teatre Auditori Agustí Soler i Mas a les 7 de la tarda

Cartell de «Flow (My Hip Hop Story)»
Cartell de «Flow (My Hip Hop Story)» | Promocional
Redacció
08 d'abril del 2021
Actualitzat a les 15:47h
Flow (My Hip Hop Story) amb Pulmon Beatbox arriba a Navarcles aquest dissabte 10 d'abril. La coproducció d'Espai Marfa, Auditori Girona i Obsidiana, acompanyament d'artistes, es podrà veure al Teatre Auditori Agustí Soler i Mas a les 7 de la tarda.

Amb 15 anys, en Dani Lleonart descobreix el Human Beatbox pels carrers de Barcelona. La passió que sent per aquest art el duu a fer-ne una forma de vida. El 2010, neix com a músic professional amb el nom de Pulmon Beatbox i el 2017 es proclama campió de la Spanish Beatbox Battle. Actualment, és un dels màxims exponents del beatbox del país, capaç de fer balla deu mil persones només amb la seva veu.

Sempre amb una ràdio al seu interior, en Dani Lleonart porta anys viatjant pels indrets més inhòspits del hip-hop. Passejant pels carrers a tot volum va adonar-se que sempre és un bon dia per treure allò que portes dins teu.

Sons, ritme, colors i paraules per explicar-nos el seu viatge personal en el món de la música i per introduir-nos en una recent història de revolta, llibertat i expressió: la història del hip-hop!

Les entrades per a Flow (My Hip Hop Story) es poden obtenir a aquest web a un preu de 5 euros.