1 de 10
LGTBI

Dimarts vinent se celebra la trobada d'abril de col·lectius i entitats LGTBI del Bages

Totes les persones o col·lectius que estiguin interessats a participar-hi, poden inscriure's al SAI comarcal, al SAI de Manresa o enviar un WhatsApp a l'Oficina Jove del Bages

per Redacció, 8 d'abril de 2021 a les 15:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Dimarts vinent, 13 d'abril a les 18 h, torna l'Espai Iris, punt de trobada de joves LGTBI+ de la comarca, organitzat des dels SAI (Servei d'Atenció Integral) LGTBI de l'Ajuntament de Manresa, del Consell Comarcal del Bages i des de l'Oficina Jove del Bages.

En aquesta ocasió, l'Espai Iris es converteix en l'espai marc per tal que entitats, col·lectius i persones LGTBI+ de la comarca que tinguin ganes de coordinar-se puguin participar-hi. L'espai permet tant presentar les activitats i accions pròpies de l'entitat de la qual formen part, com per generar propostes d'accions conjuntes a desenvolupar, al voltant de la diversitat afectiva, sexual i de gènere.


L'objectiu d'aquest espai, per tant, rau a generar sinergies i donar-se suport mutu entre els diferents agents que treballen per la diversitat afectiva, sexual i de gènere en l'àmbit juvenil a la comarca del Bages.

La trobada es farà en línia a través de la Plataforma Zoom. L'enllaç s'enviarà per correu electrònic el dilluns dia 12 d'abril.


Totes les persones o col·lectius que estiguin interessats a participar, poden inscriure's al SAI comarcal sai@ccbages.cat, al SAI de Manresa sai@ajmanresa.cat o enviar un WhatsApp a l'Oficina Jove del Bages al 676664142. 

 

Participació