L'Ajuntament de Santpedor cedeix dos horts municipals al jovent del poble

Encara hi ha places i es pot fer inscripció prèvia al Lokal de la Vila

Redacció
07 d'abril del 2021
Actualitzat a les 11:18h
L'Ajuntament de Santpedor ha posat a disposició dels joves dos horts municipals situats al Camí de les Arenes. El projecte comunitari L'hort jove, impulsat per la regidoria de Joventut i el Casal de joves Lokal de la Vila, enceta aquesta setmana la primera edició amb l'objectiu de fomentar la cultura de la sostenibilitat i el foment d'un estil de vida saludable entre el jovent de Santpedor.

Els joves inscrits al projecte es trobaran un cop a la setmana acompanyats d'un docent per aprendre a cultivar diverses taules de cultiu i promoure el treball cooperatiu. Encara hi ha places i es pot fer inscripció prèvia al Lokal de la Vila.

L'hort jove pretén ser un espai intergeneracional on els més grans puguin introduir als més joves en el món de l'horticultura. Més enllà dels beneficis a nivell individual que pot aportar l'hort en el benestar físic i psicològic i el contacte amb la natura, el projecte també pretén ser un espai de millora de la cohesió social, reactivar la circulació de coneixements sobre agricultura entre la població jove i promocionar els circuits curts alimentaris.

L'Ajuntament de Santpedor compta amb una vintena d'horts municipals que cedeix a ús particular per als veïns del municipi que ho sol·licitin. 
Arxivat a