Televisió

Canal Taronja estrena temporada amb «Quina Canalla!» com a principal novetat

És un programa infantil ideat, presentat i realitzat pel periodista Miquel Rial, on nens i nenes parlen sobre temes d'actualitat

per Redacció , 7 d'abril de 2021 a les 09:13 |
Un cop passada la Setmana Santa, i amb la nova graella televisiva, el Canal Taronja TV i la Xarxa de televisions locals estrena Quina Canalla!, un programa infantil ideat, presentat i realitzat pel periodista Miquel Rial, on nens i nenes parlen sobre temes d'actualitat i que es podrà veure els dimecres a les 20.30 hores. Sense que ells ho sàpiguen, per una banda els seus pares reaccionaran a les seves respostes i per l'altra una terapeuta infantil ho analitzarà per treure'n conclusions.

Aquest format té un to humorístic però a la vegada també educatiu. El programa busca, per sobre de tot, entretenir però deixant una reflexió a l'espectador.


Diversos nens d'entre 5 i 12 anys són entrevistats sobre diferents temes de la vida quotidiana. Cada episodi en tracta un en concret. Els dotze temes en qüestió són: amor, gèneres i races, somnis i desitjos, tecnologia, escolar, religió, esport, música, família, política, treball i nutrició.

Els nens desconeixen que els pares els estan veient a través d'una tauleta electrònica des d'una habitació. I aquestes reaccions, a més a més de les pròpies respostes dels nens, són analitzades per la terapeuta infantil del programa, que n'extreu el seu punt de vista des de la vessant professional com a psicòloga i ofereix reflexions i conclusions.


El programa és conduït per Miquel Rial, el qual serà el nexe de conducció entre pregunta i pregunta. El programa es basa en quatre perfils: el presentador, que condueix el programa al principi, puntualment durant els transcurs del programa i el conclou; els nens, que són els grans protagonistes del programa; els pares, que reaccionen a les respostes dels seus fills, i la terapeuta infantil, que analitzarà el conjunt i dona reflexions i conclusions a les respostes i reaccions.

Quina Canalla! compta amb música original creada exclusivament per aquest projecte, composada per en Mateu Peramiquel. El programa també compta amb la caràtula inicial animada en stop motion que ha estat produïda expressament per al projecte, creada per Núria García i Ignasi Tarruella.

Aquesta nova programació també comptarà amb programes nous a través de La Xarxa de televisions locals de Catalunya com Fet a mida que plantejarà una altra manera de veure i viure la vida a les 16.30h, i a les 18.30h Torn de tarda on, des de Manresa, Vic, Berga i Moià es descobriran aspectes diferents de la història de personatges i situacions del territori. A les 19.00h tindrà lloc Conneti.cat amb una altre visió de les notícies de Catalunya a través dels seus protagonistes.

 

Participació