La màgia de Mag Marín es podrà veure diumenge a l'Ateneu de La Verbena de Sant Joan

És Premi Nacional de Màgia d'Espanya , de França i va guanyar el concurs "Pura Magia" de TVE

remi Nacional de Màgia d'Espanya
remi Nacional de Màgia d'Espanya | ´Promocional
Redacció
07 d'abril del 2021
Actualitzat a les 8:59h
Aquest diumenge 11 d'abril a les 6 de la tarda, Mag Marín, guanyador del programa Pura Màgia de TVE i del Premi Nacional de Màgia d'Espanya oferirà a L'Ateneu La Verbena de Sant Joan de Vilatorrada el seu espectacle ple de trucs i màgia per a tots els públics, The Magic Showman.

Es tracta d'un espectacle d'il·lusionisme on màgia, música i humor “gamberro” es barregen en un mateix escenari. L'espectacle convida a deixar els problemes a l'entrada i gaudir de l'original màgia del Mag Marín, així com de la seva absoluta incontinència verbal. Cal deixar-se seduir per una petita mentida per veure un gran espectacle.

José Marín Tello, conegut escènicament com Mag Marín, nascut a de Granollers el 1989, s'ha convertit en un dels mags televisius de moda, amb aparicions a TV3 i TVE. Des de petit, la seva passió pels escenaris ha estat sempre present en tots els successos importants de la seva vida.

Dedicat professionalment a la màgia des de 2008, ha trepitjat els millors escenaris de l'Estat, ha compartit camerino amb les estrelles de l'escena màgica més rellevants del panorama artístic nacional i internacional, recolzat i assessorat per professionals de teatre, així com de la dansa i la música, convertint-lo en un mag complet de primera línia demandat en les gales més importants.

Guanyador del Premi Nacional de Màgia d'Espanya (2014), del Premi Nacional de Màgia de França (2015), així com del gran Guardó Magicus (2012). A més, fa tres anys va ser el guanyador del concurs Pura Magia de TVE, en què 13 mags competien per ser el millor del país.

Les entrades es troben a la venda per internet a la web de l'entitat www.laverbena.cat, presencialment dijous i dissabte de 10 a 13 i divendres de 17 a 20 i a taquilla mitja hora abans de la funció.