Crida a aportar productes per preparar plats típics del Ramadà per a 50 joves i 15 famílies de Manresa

Al Noor cuinarà i repartirà les menges tradicionals d'aquest pilar de l'islam, que enguany començarà el 12 d'abril, entre persones sense recursos

Preparació de productes durant el Ramadà de l'any 2020
Preparació de productes durant el Ramadà de l'any 2020 | Al Noor
Redacció
06 d'abril del 2021
Actualitzat a les 21:20h

L'Associació Al Noor de Manresa comença a preparar el Ramadà, que donarà inici el proper 12 d'abril, preparant plats típics d'aquest pilar de l'islam com la harira, el rghayf o la chebkia, que cuinen i reparteixen entre la cinquantena de joves i les quinze famílies que atenen normalment amb la preparació d'aquests menjars i altres per part de membres de l'associació i persones voluntàries. Per fer més suportable el dejuni, els plats típics del Ramadà tenen una important recepta calorífica.

Per poder cobrir les necessitats de tots els dies de Ramadà necessiten suport de la ciutadania per aconseguir els ingredients necessaris per seguir la tradició d'aquestes dates. En concret, fan una crida a l'aportació d'ous, mel, farina, tomàquet de pot, ceba, api, tomàquets, crema de formatge...

Si en comptes d'aportar productes, es vol fer una aportació econòmica per què l'associació compri allò que necessita per a la seva elaboració, es pot fer a través de Bizum al 634 241 669.

El punt de recollida de productes es concretarà properament. Mentrestant es pot gestionar el lliurament escrivint un Whatsapp aquí indicant "Per la campanya del Ramadà".