Curs gratuït sobre primers auxilis a Manresa adreçat a policies d'arreu de Catalunya

Tindrà lloc el dimecres 5 de maig i constarà d'una part teòrica i una altra de pràctica

La formació tindrà lloc el proper 5 de maig a Manresa
La formació tindrà lloc el proper 5 de maig a Manresa | Reanima
NacióManresa
06 d'abril del 2021
Actualitzat a les 14:52h
L'Auditori d'Althaia Manresa i el pati del Convent de Santa Clara seran l'escenari, el proper dimecres 5 de maig, d'una jornada de formació adreçada a policies d'arreu de Catalunya que vulguin adquirir competències en la pràctica de tècniques de Suport Vital Bàsic (SVB) i Desfibril·lació Externa Automatitzada (DEA), així com també millorar els coneixements en primers auxilis.

El taller, impulsat per IPA Bages, la Fundació Althaia i Reanima, tindrà una durada de tres hores i es podrà fer al matí (de dos quarts de deu a dos quarts d'una) o a la tarda (de quatre a set). Així mateix, constarà d'una part teòrica i d'una altra de pràctica.

Participar-hi és gratuït (l'organització suggereix a les participants portar alguna ampolla d'oli de girasol per col·laborar amb la Fundació Convent de Santa Clara) però cal inscriure-s'hi amb antelació enviant un correu electrònic a [email protected]. En el mail cal que hi consti el nom i cognoms del/la participant; el TIP; el telèfon, i el cos policial al qual pertany.