Joan Lleonart i Mar Juárez nominats als millors entrenador i atleta femenina del 2020

Els integrants de l'Avinent Manresa opten a ser els millors de l'Estat en les seves categories

Mar Juárez opta a ser la millor atleta femenina
Mar Juárez opta a ser la millor atleta femenina | CAM
Redacció
04 d'abril del 2021
Actualitzat a les 14:49h
La Reial Federació Espanyola d'Atletisme (RFEA) ha publicat els nominats als millors del 2020, i entre ells i elles, hi ha el tècnic manresà i director tècnic de l'Avinent Manresa, Joan Lleonart, en l'apartat d'entrenadors, i la marxadora internacional de l'Avinent Manresa Mar Juárez, en l'apartat d'atletes femenines. 

En la categoria de tècnics hi han cinc nominats: Juan Carlos Alvarez (entrenador de Pablo Torrijos), José Antonio Garcia Feijoó (entrenador de Odei Jainaga), Maria Carbó (entrenadora de Abdessamad Oukhelfen), José Luís Mareca (entrenador de Carlos Mayo) i Joan Lleonart (entrenador de Esther Guerrero). 

En atletes femenines, les nominades són: Mar Juárez, la tanquista Teresa Errandonea, las maratonianes Marta Galimany i Elena Loyo, la obstaculista Irene Sánchez Escribano, la velocista Paula Sevilla, i la migfondista Esther Guerrero. 

Un 2020, complicat en tots els sentits, però on la deixeble de Lleonart va saber treure molt profit a l'aconseguir el "doblet" a l'aire lliure en 800mll i 1500mll en l'absolut disputat a Madrid, així com rebaixar la millor marca absoluta en 2000mll, i millorar els seus registres en 800 mll (1'59"22), baixant per primera vegada de la barrera dels dos minuts, i en 1500mll (4'03"13). 

La marxadora Mar Juárez va proclamar-se campiona absoluta en 50 quilòmetres marxa. 

Cal destacar també la presència entre les nominades de la velocista manxega Paula Sevilla, que va vestir durant dos anys els colors de l'Avinent Manresa i que encara ostenta els rècords absoluts de 100mll i 200mll de l'entitat. 

Fins el 14 d'abril es pot votar a la web de la Federació Espanyola d'Atletisme, quan llavors es proclamaran els millors del 2020.