Un veí de Solsona de 40 anys mor en un xoc frontal a la C-55 a Sant Joan de Vilatorrada

Va resultar ferit molt greu i va ser traslladat a l'hospital Sant Joan de Déu on posteriorment va morir

Redacció
03 d'abril del 2021
Actualitzat a les 11:00h
Punt aproximat de la C-55 on va tenir lloc l'accident mortal
Punt aproximat de la C-55 on va tenir lloc l'accident mortal | GSV
El conductor d'un turisme, MC de 40 anys i veí de Solsona, ha mort aquest divendres en un accident frontal contra un altre turisme a la C-55, entre els punts quilomètrics 38 i 39 a l'altura de Sant Joan de Vilatorrada, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís quan faltaven 5 minuts per les 6 de la tarda.

Per causes que encara s'estan investigant, es va produir una col·lisió frontal entre dos turismes. A causa de l'accident, un dels conductors va resultar ferit molt greu i va ser traslladat a l'hospital Sant Joan de Déu on posteriorment va morir.

Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l'afectació viària, la via va estar tallada en els dos sentits de la marxa fins passades les vuit del vespre, tot i que es feien desviaments.

Es tracta del primer accident mortal d'aquesta Setmana Santa que es registra al país.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d'un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.