El Mijac de la Sagrada Família de Manresa celebrarà les Caramelles, però adaptant-les a la pandèmia

Actuaran a la residència de la Font dels Capellans i l'hospital de Sant Andreu des del pati i al carrer Sagrada Família amb control d'aforament

Caramelles del Mijac SaFa a la plaça Major el 2018
Caramelles del Mijac SaFa a la plaça Major el 2018 | Mijac
Redacció
02 d'abril del 2021
Actualitzat a les 11:47h
Malgrat la complexitat de la situació, el Mijac de la Sagrada Família de Manresa celebrarà aquest cap de setmana les Caramelles adaptades a la pandèmia. Dissabte a la tarda visitaran la residència de la Font dels Capellans i l'hospital de Sant Andreu on cantaran i ballaran cançons des del patí exterior perquè els residents i el personal ho puguin gaudir des de les finestres. 

L'endemà diumenge, l'activitat caramallaire conclourà amb un final de festa que tindrà lloc a les 12 del migdia al carrer Sagrada Família on es cantaran cançons i els diferents grups del Mijac ballaran al so de la música. Enguany es prepararà l'espai amb un aforament limitat de 85 cadires separades i es delimitarà l'accés amb control de participació per tal de poder complir amb les normatives establertes. Per poder assistir-hi cal enviar un correu a [email protected] o el mateix dia facilitant el nom i les dades de contacte a l'entrada fins a omplir l'aforament.
 
Les Caramelles són una tradició molt arrelada al nostre centre i per això, aquest any més que mai, volem que els residents i personal de les residències que visitàvem cada any, i tot el barri en general puguin seguir gaudint amb nosaltres de l'arribada de la primavera.