El BAXI Manresa busca reenganxar-se al playoff a Bilbao

L'equip bagenc porta tretze derrotes seguides a Bilbao

Imatge del Bilbao Basket - BAXI Manresa de la temporada passada
Imatge del Bilbao Basket - BAXI Manresa de la temporada passada | A. Arrizabalaga
02 d'abril del 2021
Actualitzat a les 11:39h
El BAXI Manresa viatja a Euskadi per enfrontar-se al Bilbao Basket (dissabte, 18.00h) després de la bona imatge oferta fa una setmana contra en Real Madrid. Contra els bascos, els de Pedro Martínez tindran una nova oportunitat de seguir immersos en la lluïa pel playoff. També serà una altra ocasió perquè els bagencs trenquin una ratxa de tretze derrotes seguides a Bilbao. 

Dani Pérez i Jonathan Tabu són les dues úniques baixes confirmades del BAXI Manresa. A ells podria unir-se Makay Mason. L'escorta nord-americà té un esquinç al turmell sense fractura però sembla complicat que pugui arribar al partit. La seva participació dependrà bastant de l'ànim del jugador. Guillem Jou continua amb el seu procés de recuperació. El renovat capità no ha completat tots els entrenaments amb els seus companys però cada dia que passa es troba millor. Jou està mentalitzat per jugar amb dolor fins a final de temporada. 

Contra el Real Madrid, Dani Garcia va tenir més minuts dels habituals i va rendir a un bon nivell. Pedro Martínez avança que el base tindrà minuts fins a final de temporada. "No li regalarem res. Però jugarà els minuts que mereixi i els que necessiti l'equip que és més del que seria si hi hagués el Dani Pérez". 

La setmana ha estat marcada per la renovació de Jou. Pedro Martínez valora que tant en la renovació de Jou com també amb la de Dani Pérez el club ha sabut moure's en la direcció d'intentar ser el més competitiu possible. El tècnic considera aquestes continuïtats una bona notícia tant per club com pels jugadors. 

El Bilbao Basket lluirà aquest cap de setmana una samarretes molt especial. Els bilbaïns vestiran amb una indumentària a ratlles blanc-i-vermelles en senyal de suport de l'Atlethic Club que hores més tard jugarà la final de la copa del rei de futbol corresponent a la temporada passada. L'equip dirigit per Àlex Mumbrú ha ocupat durant gairebé tota la temporada places de descens. Fins ara, només ha estat capaç d'encadenar dues victòries seguides en una ocasió. Aquest dissabte, en tindrà la segona oportunitat. De fet, a les últimes jornades el Bilbao Basket sembla reaccionar tímidament i ha guanyat tres dels últims partits disputats.


Àlex Mumbrú tindrà tretze jugadors a la seva disposició i n'haurà de descartar un. El tècnic demana al seu equip que segueixi treballant i deixi enrere el triomf de la jornada passada contra l'UCAM Múrcia. "Estem contents amb la victòria però hem de seguir. Cada setmana és una oportunitat per sumar i aquest dissabte tenim un partit important". Sobre el BAXI Manresa. Mumbrú pensa que "no són on són per casualitat. Estan en un gran estat de forma. Tan de bo poguéssim escollir rival i jugar contra ells quan estiguessin pitjor però el calendari ve com ve".

Arnau Padrós, Miguel Ángel Pérez Pérez i Alfonso Olivares són els àrbitres designats per xiular el partit. 
Arxivat a