El Manresa FS perd contra l'Escola Pia un partit que ha dominat (1-4)

Els manresans han desaprofitat moltíssimes ocasions de gol i els de Sabadell no han perdonat les seves

02 d'abril del 2021
Actualitzat a les 9:02h
El Manresa FS ha perdut al Pujolet contra l'Escola Pia de Sabadell per 1-4 en la segona jornada de la fase de play off d'ascens. Els manresans, però, han disposat de moltíssimes ocasions de gol i arribades a la porteria contrària sense transformar. Sobretot a la segona part, els manresans s'han endollat i han tancat al seu rival a la seva zona defensiva. Tant és així que els sabadellencs no han disposat d'ocasions i han aprofitat bé les errades locals per deixar un marcador final massa engruixit, fet que també va passar set dies enrere a Palma.

A l'inici del partit el Manresa ha sortit fred i sense intensitat i en alguns moments amb un sistema defensiu desordenat. En una acció desafortunada, els visitants han encetat el marcador i després d'una primera part sense massa a dir, han anat els dos equips als vestidors.

A la represa el Manresa ha estat molt superior davant un equip que no és el millor dels últims temps. Aquesta superioritat no s'ha transformat en gols i les errades defensives han facilitat que els de Donoso ampliessin el marcador. Abans, Santa havia reduït diferències en un dels molts atacs manresans fent que els visitants. Això ha estat momentani ja que el tercer gol dels forasters ha arribat poc després. L'últim i quart gol ha estat a porta buida amb un Manresa intentant l'atac de porter jugador.

Manresa FS : Adil, Santa, Nil, Josan i Pep Costa; Noguera, Eric, Josan, Gerard, Muñoz, Asis, Manu

CE Escola Pia Sabadell: Sahuguillo, Povedano, Arnau, Sardà i Pagès; Loinaz, Viñales, Comadran, Viada, Oriol, Xavi Lenny Ignasi.

Àrbitres: Carles Estruch i Jordi Boleda

Gols: 0-1 Lenny 16, 0-2 Xavi 26, 1-2 Santa 34, 1-3 Viada 37, 1-4 Sardà 40.