El març s'inicia la 9a edició del postgrau en comerç i màrketing internacional de la FUB

Redacció
01 de febrer del 2010
La Fundació Universitària del Bages i la Cambra de Comerç de Manresa coorganitzen el postgrau en Marquèting i Comerç Internacional, que enguany arriba a la novena edició. Aquesta formació s'adreça a diplomats i llicenciats de l'àmbit econòmic i empresarial que vulguin especialitzar-se en la gestió innovadora, estratègica i eficaç de les activitats internacionals de l'organització. També als professionals que sense tenir una titulació universitària disposin d'experiència professional en aquest camp.
 
El programa del postgrau, aquest any incorpora una sessió magistral sobre el procés d'implantació d'empreses a l'estranger, a través d'un cas real. També s'introdueix un nou mòdul que proporcionarà als participants una visió de l'entorn industrial de la Catalunya Central Amb aquesta formació els participants adquireixen els coneixements i habilitats per crear, implementar i gestionar les activitats internacionals de l'empresa.
 
El postgrau, de modalitat presencial, s'iniciarà el proper mes de març. S'impartirà fins el desembre, els dimarts i dijous a la tarda a la Fundació Universitària del Bages. A més, els alumnes que ho desitgin gaudiran de la possibilitat de fer classes de reforç d'anglès al mateix centre. 
 
Per facilitar l'accés a a la formació, la Cambra de Comerç de Manresa, convoca fins a 5 beques que subvencionaran el 50% del cost de la matrícula. Igualment, per a les empreses que ho desitgin, des de la FUB es fa la gestió de la bonificació de la formació de la Fundació Tripartita.

El postgrau en Màrqueting i Comerç Internacional compta amb la col·laboració d'ACC1Ó, l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa i Feliu Consultors.