Sant Vicenç de Castellet executa les obres de millora dels polígons d'activitat econòmica

Els treballs consisteixen en la instal·lació d'enllumenat amb tecnologia LED, la col·locació de nova senyalització i la renovació del paviment i han comptat amb el suport de l'Associació d'Empresaris dels Polígons de Sant Vicenç de Castellet

Obres a un polígon de Sant Vicenç de Castellet
Obres a un polígon de Sant Vicenç de Castellet | AjSVC
Redacció
01 d'abril del 2021
Actualitzat a les 9:20h
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet executa les obres de millora dels polígons d'activitat econòmica del municipi. El consistori actua als polígons Clot del Tufau, La Farinera, Les Vives (Casacuberta i Castellet) i Pla de Les Vives amb un pressupost conjunt de 248.000 euros. La novetat principal fa referència a la renovació de l'enllumenat que passarà a ser amb tecnologia LED, tal i com estableix el Pla director d'enllumenat, i a la instal·lació de punts d'enllumenat nou en trams on actualment no hi havia llum. Els treballs han comptat amb la col·laboració econòmica de l'Associació d'Empresaris dels Polígons de Sant Vicenç de Castellet que ha fet una aportació de 5.000 euros.

Altres millores

En paral·lel, els operaris milloren trams de paviment que han quedat fets malbé darrerament i l'accessibilitat es reforçarà amb la col·locació de dos guals de vianants. Finalment, es col·loca una nova senyalització per millorar les comunicacions internes de tots aquests polígons i establir prioritats de pas en punts concrets.

Les obres comporten talls de trànsit puntuals, sobretot en aquells punts en què es facin tasques de pavimentació del ferm.