El llaç de la façana de l'ajuntament de Sant Fruitós s'il·luminarà de blau en el Dia Mundial de l'Autisme

Tindrà lloc aquest divendres, 2 d'abril

Llaç de la façana de l'Ajuntament de Sant Fruitós
Llaç de la façana de l'Ajuntament de Sant Fruitós | AjSFB
Redacció
01 d'abril del 2021
Actualitzat a les 9:11h
El divendres 2 d'abril, el llaç de la façana de l'ajuntament de Sant Fruitós de Bages s'il·luminarà de blau per commemorar el Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme.

Aquesta commemoració va ser decretada per les Nacions Unides amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta discapacitat. Es calcula que a Europa 7 milions de persones tenen Trastorn de l'Espectre Autista.

Enguany la campanya d'aquest dia mundial posa el focus en l'educació i el treball, dos àmbits fonamentals per millorar la qualitat de vida de les persones amb TEA.

Sota el lema "Puc aprendre. Puc treballar" la campanya vol crear consciència sobre com es poden generar les condicions adequades per fer que l'educació i el treball siguin més accessibles per aquest col·lectiu. Per tal de donar visibilitat al lema d'enguany es demana a la població que es fotografiïn amb una eina de treball i pugin la seva fotografia a les xarxes socials amb les etiquetes #DiaMundialAutisme #PucAprendrePucTreballar