La Catalunya Central, en directe cada dia al «Torn de tarda» de Canal Taronja

El programa estarà presentat per la vigatana Clàudia Dinarès i comptarà a peu de carrer amb els periodistes Èric Calderer, Laia Cererols, Maria Costa i Sergi Lladó

Caràtula del programa «Torn de tarda»
Caràtula del programa «Torn de tarda» | Canal Taronja
Redacció
01 d'abril del 2021
Actualitzat a les 9:07h
Les televisions locals de la Catalunya Central (Canal Taronja, TV Berguedà i El9TV) estrenen Torn de tarda el proper dimarts 6 d'abril, un magazine de reportatges i connexions en directe d'actualitat i entreteniment gràcies a un equip de reporters que estaran distribuïts pel Bages, Berguedà, Moianès, Osona i Solsonès.

El format busca trobar complicitats territorial tot unint diferents punts de connexió a través d'històries, personatges i curiositats. Serà amb els ulls dels reporters que es posarà en valor el patrimoni, les iniciatives socials i la gent del cor de Catalunya.

El programa estarà presentat per la vigatana Clàudia Dinarès i comptarà a peu de carrer amb els periodistes Èric Calderer, Laia Cererols, Maria Costa i Sergi Lladó. L'espai es podrà seguir de dilluns a divendres en directe a les 18:30h per Canal Taronja i en reemissió a les 21h. És una producció de El9TV, Televisió del Berguedà i Canal taronja central amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local.