Setmana Santa

Manresa Turisme ofereix un recull de propostes per gaudir de la ciutat durant la Setmana Santa

Els visitants podran fer activitats a l'aire lliure, conèixer el patrimoni de la ciutat, descobrir l'enoturisme del territori així com participar en diferents propostes familiars

per Redacció, 1 d'abril de 2021 a les 08:46 |
El Pont Vell i la Cova de Manresa | AjM
Manresa Turisme ofereix un recull de propostes per poder gaudir de la ciutat durant la Setmana Santa. Es tracta d'activitats variades, adaptades als diferents interessos dels visitants, que es poden consultar a l'apartat especial de Setmana Santa a la web manresaturisme.cat.

S'hi inclouen les principals opcions de turisme actiu i de natura com recórrer l'últim tram del Camí Ignasià des de Montserrat fins a Manresa, seguir els itineraris de l'Anella Verda, passejar pel canal de la Séquia o visitar la Torre Lluvià i el seu entorn.


També s'hi integren propostes per descobrir o redescobrir el patrimoni de la ciutat. Conèixer què s'amaga a l'interior de la Seu, recórrer el carrer del Balç, visitar el Museu de la Tècnica o descobrir la ciutat a través d'una audioguia en són alguns exemples.

L'enoturisme també té presència en les opcions per aquests dies festius. Manresa compta amb tres cellers de la DO Pla de Bages, que ofereixen tastos i experiències enoturístiques: Oller del Mas, Fargas-Fargas i Celler Collbaix El Molí.


Per tal de completar l'oferta habitual adreçada a famílies, Manresa Turisme i el CAE, recuperen el joc de pistes El sabotatge dels bandolers, una proposta que va tenir molt bona acollida durant les Festes de la Llum. L'objectiu del joc és aturar a un bandoler per tal d'evitar que contamini l'aigua de la Sèquia. S'hi pot accedir via mòbil a través d'una plataforma digital. Per rebre les instruccions de funcionament, cal inscriure's prèviament a manresaturisme.cat.

Una altra proposta adreçada a les famílies és una activitat organitzada pels Armats de Manresa i Manresa Comerç, que consisteix a cercar elements dels vestits dels Armats als aparadors de les botigues de la ciutat i omplir una butlleta que dóna accés a un sorteig amb diferents premis. Les butlletes es poden trobar a l'Oficina de Turisme.

Finalment, la plataforma també inclou enllaços amb tota l'oferta disponible d'allotjament i restauració de la ciutat. Totes les activitats es realitzen tenint en compte els protocols i les mesures sanitàries decretades pel govern per gaudir de la ciutat d'una manera segura.

 

Participació