Santpedor viurà les Caramelles en format estàtic i retransmeses per Youtube

La colla bastonera Els Picarols i la colla gegantera de Santpedor seran els protagonistes d'aquesta edició especial de les Caramelles

La colla bastonera Els Picarols durant les caramelles de Santpedor de 2019
La colla bastonera Els Picarols durant les caramelles de Santpedor de 2019 | AjStp
Redacció
31 de març del 2021
Actualitzat a les 10:41h
Diumenge a les 12h del migdia a la plaça Gran U d'octubre, Santpedor viurà una edició especial de les Caramelles, en format estàtic, un sol dia i amb retransmissió en directe a través del canal de Youtube de l'Ajuntament.

La colla bastonera Els Picarols i la colla gegantera de Santpedor seran els encarregats de portar l'esperit de les Caramelles després que l'any passat només es pogués fer la cantada des dels balcons de les cases del poble. La ballada de Caramelles a la plaça Gran U d'octubre comptarà amb totes les mesures de seguretat i prevenció, amb públic assegut i amb distància de seguretat.

El diumenge a les 6 de la tarda se celebrarà a la mateixa plaça el Concert de Pasqua amb el tercet Solistes. Es tracta d'una iniciativa de la llar d'avis Ca l'Arola de Santpedor, amb el suport de l'Ajuntament, i té per objectiu dinamitzar activitats per a la gent gran del poble després d'un any de tancament de la llar d'avis a causa de la situació sanitària. 

Arxivat a