El Rotary Club de Manresa-Bages dona 10.000 xeringues per a la campanya de vacunació de la Covid-19

L'entitat dona suport a la Unitat de Vacunació de Manresa amb una tipologia de xeringues de major precisió que permet obtenir set dosis per a cada vial

Donació de les xeringues per part del Rotary
Donació de les xeringues per part del Rotary | Rotary
Redacció
30 de març del 2021
Actualitzat a les 14:34h
El Rotary Club de Manresa-Bages ha fet una donació de 10.000 xeringues per a la campanya de vacunació de la Covid-19 al territori. L'entitat ha lliurat el material sanitari a la Unitat de Vacunació de Manresa, al Palau Firal de la capital del Bages. Les 10.000 xeringues aportades tenen major precisió i permeten aprofitar completament els vials de la vacuna Pfizer/BioNTech de manera que s'obtenen set dosis per a cada vial.

El president del Rotary Club de Manresa-Bages, Francesc Selga, ha explicat que "som una entitat que sempre està atenta a les necessitats del territori i procurem mobilitzar-nos en tot allò que faci falta" en referència a la donació de les xeringues que han estat importades des de Portugal.

La coordinadora de vacunació al Bages, Berguedà, Solsonès i Moianès, Alba Arocas, ha rebut les caixes amb les noves xeringues i ha subratllat que es faran servir en les properes setmanes "per als col·lectius de més de 80 anys que són els que actualment vacunem amb aquest vaccí". Les xeringues es distribuiran entre els CAP de Manresa i comarca.