A 186km/h, drogat, amb carnet de ciclomotor retirat, sense ITV ni assegurança, per l'eix transversal

Els Mossos van denunciar penalment el conductor, de 21 anys i del Bages, per un delicte contra la seguretat viària, per conduir sense carnet, i administrativament per la resta d'infraccions

El vehicle caçat pel radar
El vehicle caçat pel radar | Mossos
Redacció
29 de març del 2021
Actualitzat a les 12:27h
Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Central van denunciar penalment diumenge un home de 21 anys, i veí d'un municipi petit del Bages, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sense llicència per pèrdua total de punts.

En un control a l'eix transversal (C-25), al punt quilomètric 137,5, en terme de Sant Fruitós de Bages, es va detectar un vehicle a 186 km/h, quan la velocitat permesa de la via és de 120 km/h. Quan es va aturar el vehicle per notificar-li la infracció al conductor, els agents van comprovar que el conductor només disposava de llicència de ciclomotor i, a més, no la tenia vigent per pèrdua total de punts.

El conductor també va donar positiu per consum de substàncies estupefaents, no disposava d’ITV, ni tenia assegurança.

Finalment, se’l va denunciar penalment per un delicte contra la seguretat viària per conduir sense llicència per pèrdua total de punts, i administrativament per la resta d’infraccions.

Aquest diumenge els Mossos van muntar dos controls de velocitat, a la carretera C-25, al punt quilomètric 137,5, i a la carretera C-16, al punt quilomètric 38,5, on es van controlar 1.873 vehicles, dels quals 84 se’ls va denunciar per excés de velocitat.