Els Bombers atenen dues persones que han caigut amb la bicicleta al Parc de l'Agulla i Talamanca

El segon ferit, a la zona de Cantagalls, ha estat traslladat amb helicòpter al Parc Taulí de Sabadell

Un dels accidents ciclistes s'ha produït a l'entorn del Parc de l'Agulla
Un dels accidents ciclistes s'ha produït a l'entorn del Parc de l'Agulla | AjSFB
Redacció
28 de març del 2021
Actualitzat a les 21:32h
Aquest cap de setmana els Bombers de la Generalitat han rebut una vintena d'avisos per atendre serveis al medi natural, la majoria per rescatar excursionistes accidentats a la muntanya o per atendre ciclistes accidentats en zones de difícil accés. Dos dels avisos han estat per accidents que han tingut lloc al Bages, concretament a Manresa i a Talamanca.

Aquest diumenge, poc després de les 9 del matí, a Manresa, dues dotacions dels Bombers han donat suport als efectius sanitaris per una persona que ha caigut amb la bicicleta a una pista que surt del camí de les Aigües al parc de l'Agulla.

Al migdia, a un quart i cinc minuts de 2, s'alertava d'un ciclista accidentat a la zona de Cantagalls, a Talamanca. Per al rescat s'han activat l'helicòpter amb la unitat sanitaritzada del GRAE i una dotació terrestre. S'ha traslladat l'accidentat, amb l'helicòpter de rescat, a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.

Davant la perspectiva dels dies de festa de Setmana Santa, els Bombers de la Generalitat insisteixen en la necessitat d'extremar les precaucions a l'hora de realitzar activitats al medi natural per tal d'evitar accidents que culminin en un rescat i poder gaudir de la muntanya amb seguretat