Massa càstig per al Manresa FS a l'estrena de la fase de play-off d'ascens a la pista del Calvià Palma (5-2)

Dos minuts desafortunats han condemnat els manresans després de dominar en el marcador fins a mitja segona part

28 de març del 2021
Actualitzat el 29 de març a les 9:12h
El Manresa FS ha rebut massa càstig aquest diumenge en la seva estrena en la fase del play off d'ascens a la pista del Calvià Palma Futsal, on ha perdut 5-2, després que dos xuts exteriors i una jugada accidentada d'Adil, tot en només dos minuts, hagi tirat per terra la bona feina que havia fet durant el partit. Tant un com l'altre equip han disputat un partit d'alt nivell en què ambdós conjunts han tingut moltes ocasions de gol amb els porters com a protagonistes.

Ha encetat el marcador el Manresa FS amb un gol de Josan després d'una molt bona combinació amb un creuat, marxant al descans amb mínima avantatge manresana. La segona part ha tingut unes característiques similars. El Manresa FS continuava fent un boc joc, però ha rebut el gol de l'empat en l'inici d'aquest segon període. La resposta de Nil, amb el segon gol manresà, no s'ha fet esperar després d'un contracop molt ben gestionat.

A partir d'aquí i amb joc altern per part dels dos equips, ha arribat la clau del partit i els minuts fatídics per als d'Albert Manzanares. Dos xuts exteriors pràcticament consecutius han propiciat que els balears donessin la volta al marcador. I moments desprès una accidentada acció d'Adil amb relliscada inclosa en una cessió d'Eric ha suposat el quart gol local.

Amb joc de cinc manresà en els últims instants de partit i amb la porteria buida, els de les illes han arrodonit la matinal golejadora i continuen invictes a la seva pista.

El proper partit  corresponent a la segona jornada serà al Pujolet el proper dijous a les 19.45 hores davant el CE Escola Pia Sabadell.

Calvià Palma Futsal: Manolo, Eusema, Nico Rosa, Luis de Juan i Martin. Marc, Carlos, Adri, Cristian, Gordillo, Yusi, Nicolau i Cristian.

Manresa FS. Adil, Eric Castillo, Josan, Asis i Manu. Santa, Noguera, Nil, Gerard, Pep Costa, Muñoz i Aleix.

Àrbitres: Irene Vargas i Rafael Soler (Comité Valencià)

Gols: 0-1 Josan 16, 1-1 Gordillo 24, 1-2 Nil 27, 2-2 Eusema 34, 3-2 Gordillo 35, 4-2 Eric Castillo pp 36, 5-2 Gordillo 40.