La primera edició de Les Comes Vintage Enduro tindrà lloc el 25 d'abril a la finca surienca

Serà una jornada dedicada a l'Enduro Clàssic que formarà part de la Copa de España TT Clásico Enduro

L'enduro tornarà a Les Comes aquest mes d'abril
L'enduro tornarà a Les Comes aquest mes d'abril | Les Comes
Redacció
28 de març del 2021
Actualitzat a les 11:12h
La finca de les Comes a Súria celebrarà el proper 25 d'abril la primera edició de Les Comes Vintage Enduro, una cursa que forma part de la Copa d'Espanya TT clàssic d'Enduro. Per participar en aquesta prova s'ha de tenir llicència federativa i, hi ha la possibilitat de tenir la llicència per a una sola prova.

Les categories dins de la Copa TT Clàssic són Enduro 89, tot terreny 125cc*, Tot Terreny 76 i Tot Terreny Superiors. Totes elles tindran la seva pròpia entrega de trofeus, als 5 primers classificats, a més del lliurament de trofeus als vencedors Scratch.

Durant el mateix cap de setmana també se celebrarà a Les Comes la Copa d'Espanya d'Enduro Infantil. La cursa infantil inclourà les categories de 125 2T, 65cc, 85cc i Femení. Totes elles tindran la seva pròpia entrega de trofeus als 5 primers classificats.

Les restriccions de la Covid-19 permeten la mobilitat per tot Espanya amb motiu de la participació en una cursa del Campionat. A més, l'organització aplicarà totes les mesures de prevenció vigents en el moment de la prova.

Les Comes, una finca amb 550ha de terreny i més de 70km de pistes té una orografia que garanteix un recorregut divertit i variat, adaptat a les diferents categories.

Les inscripcions per a les dues proves ja estan obertes a través del web oficial de la Reial Federació Espanyola de Motociclisme (RFEM), juntament amb altra informació dels campionats.

* Dins de la categoria Tot Terreny 125cc, farem una subcategoria de 80cc, que tindrà una classificació i trofeus a part.
Arxivat a