Gent fent Poble critica que l'Ajuntament de Sant Fruitós no s'hagi adherit a «L'Hora del Planeta»

El grup de l'oposició recorda que en els seus darrers sis anys al govern el consistori no havia fallat mai amb aquesta cita

Redacció
27 de març del 2021
Actualitzat a les 11:29h
El grup municipal de Gent fent Poble a l'Ajuntament de Sant Fruitós ha publicat un comunicat on critica que el govern municipal "s'hagi oblidat per complet de donar exemple" i no s'hagi adherit a la iniciativa mundial L'Hora del Planeta.

L'agrupació recorda que mentre Gent fent Poble va ser al govern, durant els darrers sis anys, des del 2015, Sant Fruitós s'havia adherit de forma ininterrompuda en aquesta commemoració.

Sant Fruitós de Bages s'adheria cada any a aquesta iniciativa internacional i feia l'apagada de llums de punts emblemàtics del poble com la Plaça de l'Església i la Màquina de Batre, de 20.30h a 21.30h. La iniciativa mundial parteix de l'any 2007 a Sidney i consisteix en apagar els llums d'habitatges, negocis, edificis i monuments emblemàtics durant una hora per tal de promoure la conscienciació entre al població.
 
Gent fent Poble lamenta que aquest dissabte 27 de març se celebrarà L'Hora del Planeta a tot el món "i el nostre municipi no hi serà present".