obres

El pàrquing de l'escola Joncadella de Sant Joan veu la llum després de molts anys de demanda

El projecte serà una realitat l'últim quadrimestre de l'any

per Redacció, 26 de març de 2021 a les 16:35 |
Reunió entre les parts per definir l'aparcament de l'escola Joncadella | AjSJV
Aquesta setmana s'ha presentat el projecte d'obra al pàrquing de l'escola Joncadella. Una obra que fa anys que es demana per part de les famílies i dels equips de mestres. Enguany serà una realitat.

El projecte presentat el passat dimarts a l'equip directiu de l'escola i a l'AMPA de la mà de la regidora d'educació Elia Tortolero, va ser un acord de govern entre el govern municipal format per Alternativa per Sant Joan i PSC.


L'estudi que ha estat dissenyat des del Departament de Serveis tècnics del mateix Ajuntament, s'ha dibuixat tenint en compte la realitat de l'espai. Comptarà amb un circuit asfaltat per els cotxes, tres franges d'aparcaments, i una zona amb espais més d'esbarjo.

La regidora es va mostrar contenta en la seva presentació: "Tornar al centre on has estudiat sempre és una alegria, però quan ho fas per presentar un projecte que porta anys de demanda ho és encara més".


Es tracta d'un espai que podrà servir per altres activitats municipals, i que posarà fi als problemes quan hi ha plujes.

El projecte veurà la llum l'últim quadrimestre de l'any i ha estat parlat i consensuat per les diferents parts.

 

Participació