El Manresa FS iniciarà la fase d'accés al play-off diumenge a Santa Ponça

Els bagencs inicien aquesta segona fase classificats en sisena posició, però amb poca separació de punts entre els vuit equips implicats

El Manresa FS encara la segona fase de la lliga
El Manresa FS encara la segona fase de la lliga | MFS
Redacció
26 de març del 2021
Actualitzat a la 13:30h
El Manresa FS començarà diumenge a Santa Ponça una espectacular segona fase de competició de cara a buscar un campió i sots-campió de lliga, posicions ambdues que classifiquen per al play off d'ascens a Segona Divisió amb els dos primers dels altres cinc grups de la segona divisió B. Un total de 12 equips buscaran aquesta fita d'ascens i dos més, el tercer i el quart, tindran assegurada la seva participació a la copa del rei de la temporada vinent. 

En aquesta segona fase, els equips entren amb els punts acumulats de la primera, el Calvià Palma Futsal amb 38 i el Manresa FS amb 35, segon i sisè classificat respectivament en la classificació actual en què comencen els equips aquesta segona part de la lliga.

Permesa l'entrada d e fins a 96 espectadors al pavelló Galatzó de Santa Ponça, aquest escenari espera un partit d'alt nivell en què el filial del Palma Futsal no ha perdut cap partit a casa seva en tota la primera fase amb nou partits jugats, vuit victòries i un empat. 

A la primera fase va quedar campió del seu subgrup amb 38 punts, 71 gols a favor i 55 en contra amb un global de dotze partits guanyats, dos empats i quatre derrotes amb Pallejà, Escola Pia Sabadell, Hospitalet i Sala 5 Martorell. 

Ara, el conjunt balear porta dos partits consecutius sense conèixer la victòria. En la penúltima jornada va empatar al Galatzó davant l'Ibiza Gasifred i en l'últim partit va perdre a la pista de l'Escola Pia, equip que precisament jugarà al Pujolet en la segona jornada el dijous dia 1 de abril.
 
Per la seva part el Manresa FS viatjarà a Palma després d'una primera fase de la lliga en que ha sumat 35 punts, amb 87 gols a favor i 67 de rebuts. En aquesta segona fase de la competició surt com a sisè classificat dels vuit equips amb una classificació molt ajustada de punts entre tots els implicats.