Transport escolar

L'Ajuntament de Sant Fruitós subvencionarà les targetes d'autobús dels alumnes de Batxillerat

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el pròxim 31 de maig

per Redacció, 26 de març de 2021 a les 09:12 |
Parada d'autobús a Sant Fruitós | AjSFB
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els estudiants de primer i segon de Batxillerat de Sant Fruitós de Bages podran sol·licitar, a partir del mes d’abril, un ajut per a fer front a les despeses de transport en autobús fins als seus centres educatius.

L'Ajuntament subvencionarà com a màxim el 50% del cost de les targetes T-Casual de transport públic. Podran accedir a aquest ajut els alumnes del municipi que visquin en alguna de les urbanitzacions i hagin de traslladar-se fins a l'INS Gerbert d'Aurillac i també els alumnes empadronats al municipi, sigui al nucli o a les urbanitzacions, que hagin de desplaçar-se a algun municipi veí per a cursar els seus estudis.


Les persones interessades a accedir a aquesta subvenció, han de presentar la sol·licitud que trobaran a la web municipal a l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, sigui de forma presencial o telemàtica. El pagament d'aquest ajut s'efectuarà un cop l'alumne justifiqui l'adquisició i ús de les targetes i l'assistència a classe.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el pròxim 31 de maig. L'Ajuntament preveu convocar de nou aquesta línia d'ajuts abans de l'inici de curs 2021-2022.

 

Participació