El CE Sant Feliu empata a casa contra el potent Mollet

L'equip del Lluçanès continua tancant la taula classificatòria

Albert Medina
31 de gener del 2010
El partit va començar decantant-se pels interessos visitants quan Diallo al minut 3 feia lluir a Enciso amb un xut a dins l'àrea. El partit seguia amb un clar domini dels visitants, que oferien un bon joc, essent clars amos i senyors de l'esfèrica. Pel que fa als locals, els primers 20 minuts els van passar sense inquietar la porteria de Belles.

El domini visitant es va veure reflectit al minut 27 quan en una falta Martínez marcava el 0-1, en un estrany que li va fer la pilota a Enciso i se li va escapar.

Fins i tot dos minuts més tard, Diallo va disposar d'una clara ocasió per ampliar el marcador, però la pilota es va estavellar al pal. A partir d'aquí el Sant Feliu va viure els seus millors minuts al camp però sense encert cara porteria.

La segona part va donar un gir de 180º i pràcticament, amb permís de dues o tres jugades dels visitants, un complet monòleg de futbol del Sant Feliu.

Al minut 48 Kaidy posava l'1-1 al marcador en la sortida d'un córner. A partir d'aquí el Sant Feliu va desplegar un gran joc, oferint una de les millors parts de la temporada.

Es van viure uns minuts amb gran insistència a les dues porteries, però finalment no es va produir cap jugada clau per poder trencar l'empat. Al final 1-1, on el Sant Feliu, amb nou entrenador, sembla que comenci a arrencar el vol de nou i a refer-se dels mals resultats viscuts.