Els pilots Toni Bou i Takahisa Fujinami, nous amics d'Ampans

Takahisa Fujinami i Toni Bou, entrevistats al programa de ràdio d'Ampans
Takahisa Fujinami i Toni Bou, entrevistats al programa de ràdio d'Ampans | Repsol Honda
Redacció
25 de març del 2021
Actualitzat a les 17:26h
Els pilots Toni Bou i Takahisa Fujinami s'han convertit en els nous amics de la Fundació Ampans. Ha estat un dia diferent per als pilots de Repsol Honda Team. No han participat en cap competició, però s'han guanyat el cor dels centenars de membres de la Fundació Ampans, que treballa amb persones amb capacitats intel·lectuals diverses. La jornada ha començat al Garden Ampans, als afores de Manresa, on els dos campions del món han estat rebuts pel president d'Ampans Sebastià Catllà. 

Seguidament ha començat una visita per diferents centres de l’entitat, al llarg de la qual s'ha unit el director general de l'entitat, Toni Espinal. Els pilots s'han sotmès a una entrevista radiofònica realitzada per un grup d'alumnes d’ESO i IFE, La Veu del Valents, i ha acabat amb una breu però espectacular exhibició de Toni Bou i Takahisa Fujinami davant de diversos grups de joves i infants de l'escola Ampans. 

Per a Toni Bou "ha estat fantàstic poder veure com s'ho han passat tan bé. Ha estat un dia molt bonic, ens han ensenyat què fan, com treballen, com tenen cura de tot... ha estat meravellós veure tota aquesta motivació que tenen per superar obstacles dia a dia. Crec que ells també s'ho han passat bé amb la nostra visita i la petita exhibició, ho hem vist en les seves cares. Ens han fet una entrevista molt bonica i, per a nosaltres, aportar el nostre granet de sorra en aquest dia, ha estat fantàstic”.

La Fundació Ampans acompanya i dóna suport a les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitat de suport perquè puguin fer realitat els seus projectes de vida. Des de fa més de 50 anys, atén més de dos mil cinc-centes persones en serveis d'educació, formació, inserció laboral, ocupació terapèutica, centre de dia i residencials. 

La visita dels dos campions del món ha estat una notícia plena d’alegria per les persones de l’entitat. "Des d'Ampans donem valor a la societat. Acompanyem a infants, joves i adults que estudien i treballen en els projectes que emprenem. Ajudem a més de 200 persones cada any a trobar feina i, a altres, els ajudem amb l'habitatge, i tot això és possible perquè tenim personal excel·lent. El camí és complex però la nostra obligació és fer-ho fàcil ", ha destacat Espinal. 

Arxivat a