El Kursaal celebrarà dissabte el Dia Mundial del Teatre amb l'espectacle «Crimen y telón»

Alumnes de l'Aula d'Arts Escèniques del Kursaal seran els encarregats de la lectura del Manifest del Dia Mundial del Teatre

«Crimen y telón», dissabte al Kursaal
«Crimen y telón», dissabte al Kursaal | David Ruiz
Redacció
25 de març del 2021
Actualitzat a les 15:23h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest dissabte, 27 de març a les 20h, Crimen y telón, l'espectacle de la companyia madrilenya Ron Lalá amb el qual es celebrarà el Dia Mundial del teatre. Un funció especial en què s'ha convidat a totes aquelles persones que estudiïn, facin o hagin fet teatre, tant a nivell professional com amateur. Encara queden algunes entrades i per aconseguir les invitacions només cal demostrar la faceta teatrera presentant a les taquilles del Kursaal un programa de mà o fotografia d'alguna obra que s'hagi representat. 

Abans de l'inici de l'espectacle es projectaran imatges dels programes i fotografies que s'han rebut i també es farà lectura del Manifest del Dia Mundial del Teatre, que enguany ha escrit l'actriu anglesa Helen Mirren i que al Kursaal serà llegit per Víctor Martínez Solé i Júlia Pratginestós Carreño, alumnes del grup de teatre Juvenil de l'Aula d'Arts Escèniques del Kursaal.

Crimen y telón és un homenatge al teatre universal amb forma de thriller de gènere negre, ambientat en un futur pròxim en què les arts estan prohibides i el nostre planeta, convertit en Ciutat Terra, és liderat per una intel·ligència artificial amb un exèrcit de drons. Una recerca contrarellotge en què l'assassí podria ser qualsevol. Fins i tot vostès, senyores i senyors espectadors.

Senyores i senyors: queden detinguts com a sospitosos, còmplices o testimonis d'un articidi en primer grau. Tenen dret a riure, plorar, emocionar-se, seguir el ritme de les cançons i no revelar a ningú el final de Crimen y telón. El Teatre ha mort i el detectiu Noir ha de descobrir a l'assassí abans que l'Agència Anti Art reveli el secret del seu fosc passat. Per això recorrerà la història del Teatre a la recerca de veritats ocultes mentre una xarxa de misteriosos personatges conspiren a l'ombra...

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament del 50% i l'ús de mascareta durant tota la funció.

Les entrades que tenen un preu de 18 euros, (15 euros majors de 65 anys i menors de 25 i 6 euros amb carnet Galliner), es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet.