Ramon Mirabet, en concert divendres al Kursaal amb les entrades exhaurides

Presentarà el seu treball "Begin again", programat la primavera passada però que es va haver d'ajornar per la Covid-19

Ramon Mirabet
Ramon Mirabet | Promocional
Redacció
25 de març del 2021
Actualitzat a les 12:08h
Aquest divendres, 26 de març a les 20h, la sala gran del Kursaal acollirà en concert de Ramon Mirabet, que hi presentarà el seu disc Begin again, ajornat la primavera passada a causa de la pandèmia. Les entrades ja estan exhaurides.

Els nous reptes del música de Sant Feliu de Llobregat es poden llegir en les noves cançons. Alçat com a creador, productor i intèrpret, Ramon Mirabet ens apropa a un món on l'èpica es fon amb la senzillesa, on res es queda a meitat de camí. Noves cançons amb noves sonoritats que arriben fins a l'epicentre del rock, fins el mateix nucli dels gens que ens fan ballar o fins a la mateixa arrel de la tendresa.

Si el riu baixa amb força tens dues opcions: deixar-te portar a un mar de dubtes o intentar remuntar a contracorrent fins arribar a la millor riba. No importa els cops que caiguis a terra, si no les ganes i l'energia que posis per alçar-te. Ramon Mirabet sap que per molt lluny que estigui l'horitzó anhelat cap esforç suposarà una pèrdua de temps.

Durant el concert de divendres al Kursaal s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.