El 7, 8 i 9 de maig arribarà Les Comes 4x4 Extreme a Súria, la primera prova del 4x4 Iberian King

Formarà part d'un campionat de 4x4 extrem compost d'un total de quatre carreres, tres a l'estat espanyol i una a Portugal

Les Comes 4x4 Festival
Les Comes 4x4 Festival | Josep M. Marcet
Redacció
25 de març del 2021
Actualitzat a les 11:36h
Sota la supervisió de la Reial Federació Espanyola d'Automobilisme i amb la col·laboració de Galimplant Sport, s'ha creat el Campionat 4x4 Iberian King. La primera cursa de les 4 que componen el Campionat es realitza a Les Comes, Súria, els propers 7, 8 i 9 de maig.

El seguiran per ordre cronològic, la Soria Extreme el 18, 19 i 20 de juny, la Torrox Extremo 4x4 el 17, 18 i 19 de setembre i finalitzarà el campionat la King of Portugal el 7, 8 i 9 d'octubre.

El recorregut de Les Comes 4x4 Extreme serà d'uns 12 km, tots ells cronometrats, i on s'ha de fer entre 3 i 4 voltes en funció de la categoria en què es participi. Durant la carrera, hi haurà trams comuns i trams específics per a cada tipus de vehicles, però només hi haurà una categoria en pista al mateix temps.

Per poder participar a Les Comes 4x4 Extreme cal que pilot i copilot estiguin en possessió d’una llicència esportiva (internacional o autonòmica), expedida per les Federacions Esportives integrades en la corresponent Federació Nacional.

El campionat compta amb 3 categories diferents, podent participar des de cotxes lleugerament modificats, fins a vehicles amb preparacions extremes o UTV s. La categoria Grup A Lliures, és per als vehicles més extrems, amb estructures tubulars i amb pneumàtics de fins a 42 polzades. La categoria Grup B Modificats és per a vehicles de sèrie modificats amb rodes que poden arribar a les 37 polzades. El Grup C UTV, és per a vehicles de sèrie Side by Side amb tracció a les 4 rodes i pneumàtics de fins a 35 polzades.

Les Comes 4x4 Extreme lliurarà trofeus i premis en metàl·lic per als guanyadors de la prova. A més, el campionat repartirà més de 25.000 euros en premis al llarg de les quatre carreres.

La primera edició de Les Comes 4x4 Extreme és un esdeveniment imprescindible per a tots els amants del motor que vulguin gaudir d'un espectacle únic.

Tota la informació de l'esdeveniment, així com el reglament i procediment d'inscripció, pot trobar-se consultant la web oficial del campionat o a través de les xarxes socials de la prova @lescomes4x4extreme.
Arxivat a