La Diputació realitzarà campanyes d'inspecció als establiments de Moià

La campanya anirà dirigida a l'inspecció de l'etiquetatge de vacum i peix

Redacció
31 de gener del 2010
Els tècnics de l'Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona realitzaren el mes de febrer campanyes d'inspecció informativa a establiments de dotze municipis de l'Alt Penedès, Anoia, Baix Llobregat, Bages, Barcelonès, Garraf, Maresme i Vallès Occidental.

Segons Dolores Gómez, diputada de l'Àrea, "l'objectiu d'aquestes campanyes és informar als titulars i responsables dels establiments sobre les eines i mecanismes que les normatives sectorials posen al seu abast, amb la finalitat de garantir d'una banda el dret a la informació i d'altre l'exercici dels drets de les persones consumidores i usuàries".

Tècnics de consum degudament acreditats per l'ajuntament corresponent (en aquest cas, Sant Adrià de Besòs, Premià de Dalt, Calella, Canet de Mar, Arenys de Mar, Capellades, Terrassa, Rubí, Vilafranca del Penedès, Sitges, Olesa de Montserrat i Moià), visitaran els establiments amb l'objecte de comprovar quin és el nivell d'adequació a les normatives reguladores del sector objecte de la campanya. Els sectors escollits en aquesta ocasió són, segons el municipi, els establiments de restauració, els de venda de pa o els de neteja tèxtil; els tallers de reparació de vehicles, les agències de viatges i l'etiquetatge d'electrodomèstics o de vacum i peix.

També es comprovaran aspectes bàsics com són la publicitat dels preus, l'exhibició de l'horari comercial, l'existència de fulls oficials de reclamació i el lliurament d'un comprovant de compra (tiquet o factura).

Llista completa dels municipis i sectors que inspecció visitarà el febrer
Arxivat a