Animals

Batec Animal reclama a l'Ajuntament de Manresa millores a les zones d'esbarjo per a gossos

Critica que els espais actuals són petits, no tenen fonts, no estan tancats i tenen uns horaris molt restrictius

per Redacció, 22 de març de 2021 a les 16:46 |
Un dels espais on els gossos hi poden jugar deslligats | AjM
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'entitat manresana Batec Animal reclama a l'Ajuntament de Manresa millores a les dues zones d'esbarjo per a gossos que va crear el desembre passat a la ciutat, amb uns horaris menys restrictius, amb fonts, més àmplies i tancades.

L'entitat considera que els dos espais que l'Ajuntament va crear com a prova pilot al Parc del Castell i a la zona dels Panyos, han resultat petites i cal que estiguin tancades "ja que els gossos no entenen els cartells per saber on poden anar lligats o deslligats".


Batec Animal, que ja ha traslladat les seves reivindicacions a l'Ajuntament, destaca la importància que els espais d'esbarjo tinguin fonts i uns horaris més amplis. Actualment, l'horari és de 7 a 10 del matí i de 8 a 10 del vespre, horari que al vespre coincideix amb la foscor de la nit en una zona que no es troba degudament il·luminada. A més, a la zona dels Panyos l'espai es comparteix amb persones que passegen.

L'entitat considera que gran part dels usuaris d'aquestes zones coincideixen amb les seves valoracions i reclamen a l'Ajuntament una solució al fet que els gossos necessiten zones d’esbarjo on socialitzar i córrer desfermats.

 

Participació